RSS
 

Sundt Samspil i Hjørring Vestby

Sundt Samspil i Hjørring Vestby er et satspuljeprojekt målrettet borgere i den vestlige del af Hjørring By.

Et projekt i satspuljen Forebyggelse i Nærmiljøet, administreret af Sundhedsstyrelsen i perioden november 2010 til november 2014 og praktiseret af rigtig mange mennesker, som har været med til at styrke trivsel og sundhed i lokalområdet Hjørring Vestby.

Byrådets Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalg var projektets politiske målgruppe. En faglig styregruppe bestod af repræsentanter fra kommunale forvaltninger: børn og undervisning, arbejdsmarked, ældre og sundhed. Projektgruppen var ansatte i Hjørring Sundhedscenter.

Væsentlige samarbejdsparter var engagerede mennesker, beboerdemokratiet i de almene boliger, University College Hjørring, LIUF: den lokale idrætsklub samt mange kommunale afdelinger og institutioner, som Børne og Ungehuset Lundergård, Lundergårdskolen, Hjørring Musiske Skole, Den Kommunale Tandpleje, Jobcentret og Ældrecenter Vesterlund.

Mange tiltag og tilbud er udviklet på tværs af sektorer og fag og i samarbejde mellem mange forskellige mennesker. Og de gode samarbejdsrelationer og resultater vil forhåbentlig vare ved langt ind i fremtiden.

Her på siden kan du finde forskelligt materiale, som fortæller om indsatser samt formidler erfaringer og resultater. Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Hjørring Sundhedscenter.

Mette Jakobsen
Projektleder i Sundt Samspil i Hjørring Vestby

Hjørring Sundhedscenter november 2014

Sitemap A-Å
 

Adresse og telefonbog